Toegangsrechten

De toegangsrechten zijn een belangrijk deel binnen de applicatie.
Hiermee kan per functionaliteit aangegeven worden wat medewerkers wel en niet mogen zien.

De toegangsrechten kunnen worden gevonden onder: Instellingen > Toegangsrechten.

Namen van gebruikersgroepen wijzigen
De namen van verschillende groepen in de toegangsrechten kunnen gewijzigd worden door op de namen te klikken.

Standaard groep
Hier kan een standaard gebruikersgroep worden geselecteerd. Indien er een nieuwe medewerker wordt aangemaakt, zal deze automatisch binnen deze standaard gebruikersgroep vallen.

Toegangsrechten wijzigen
Het wijzigen van de toegangsrechten kan door vinkjes aan/uit te zetten achter de toegangsrechten onder de verschillende gebruikersgroepen.
Na het wijzigen klikt u onderaan de pagina op de knop “Opslaan”.

Toegangsrechten profiel toevoegen
Standaard zijn er vier gebruikersgroepen ingesteld. Deze zijn uit te breiden.
Dit kan door in de meest rechterkolom op “+Nieuwe groep” te klikken.

Related Articles